Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Kratki Vicevi O Plavušama


Vicevi

Što radi plavuša na listu papira Šta mama kaže plavuši prije izlaska. - Ha nije moguće da ajkule žive na zemlji 3 miliona godina kad je. Vicevi o Plavušama su popularna vrsta humora koja se bazira na stereotipima i predrasudama o ženama sa plavom. Vicevi o plavušama - Ide plavuša na kampiranje i dobije zadatak da zapali vatru. Kratki Vicevi 37 Lekarski vicevi 102 Mali Perica 517 Mujo i Haso 642 Piroćanci 120 Politički vicevi 97. Dolazi plavuša kod satara i kaže Ne radi mi sat treba mu zameniti baterije. Objasnit će ti mama poslije večere a sada budi dobra djevojčica stavi nogu na panj i ako ne budeš vrištala ko prošli..


Vicevi o Crnogorcima 133 najboljih viceva u 2024 Crnogorcima nose trofej neprevaziđenih lenjivaca na prostoru. Već posle dva meseca braka Crnogorka zatražila razvod braka. Sjedi Crnogorac sa svojim drugom na stadion i gleda trku na 100 metara gdje. Dosla dva crnogorca da gledaju trku na 800mi jedan covek je mnogo zaostajao pa kaze. Kratki Vicevi 37 Lekarski vicevi 102 Mali Perica 517 Mujo i Haso 642 Piroćanci 120 Politički vicevi 97..


Трпе и Трпана слават 30 годишнина од бракот а биле познати. Не си го мери со магаре . Пред точно 18 години на интернет просторот се појави Vicotekamk Денес. Najveća Arhiva domaćih viceva skupljana od 1998 Okuplja otvorenu zajednicu ljubitelja humora u. Kratki vicevi o piroćancima Verenički prsten Vraća..


Je li Cigo što si udarao ženu tiganjem po glavi Mlogo laje gosn sudija mlogo. U ovoj kategoriji donosimo neke od najpopularnijih viceva o Cigićima Saznajte što radi i što je novo u zanimljivom životu malog Cige Ono što mi znamo i što je zaista za svaku. Prvog dana ga zove upravnik i kaže mu Mile možeš da biraš ili samo ja da te guzim ili da te svih 200 zatvorenika guze. Kratki vicevi su namijenjeni onima koji žele ekspresno da se nasmiju ili da svojim vicem nasmiju prijatelje do suza Kratki vicevi obično nastaju kao reakcija na neke aktuelne događaje. Kratki Vicevi 37 Lekarski vicevi 102 Mali Perica 517 Mujo i Haso 642 Piroćanci 120 Politički vicevi 97 Razni vicevi 1486 Romski vicevi 334 Seksi vicevi 357 Sportski vicevi 52 Verski..



Vicevi

Komentar